Obuolių
100%
4,50€

Obuolių sulčių nauda

Reguliuoja cholesterolio kiekį organizme, valo kepenis ir inkstus nuo toksinų, neturi kalorijų ir puikiai numalšina troškulį, mažina cholesterolio lygį, mažina kepenų vėžio riziką, vitaminai A, C, E, K, B1, B2 ir B6

Obuolių ir Kriaušių
70% ir 30%
5,00€

Kriaušių sulčių nauda

Stiprina imunitetą dėl jose esančių antioksidantų – vitamino C ir Vario, gausu boro, kuris padeda organizmui išsaugoti kalcį, padeda atgauti jėgas dėl kriaušėse esančios gliukozės, gerina virškinimą, mažina skrandžio vėžio susirgimo riziką, naudingos nieščiosioms dėl kriaušėse esančios foilo rūgšties, rekomenduojama duoti vaikams, nes kriaušės nesukelia alergijos.

Obuolių ir Juodųjų Serbentų
90% ir 10%
5,50€

J. Serbentų sulčių nauda

Šios uogos yra polivitamingas vaistas. Rekomenduojamos nusilpusiems po sunkių ligų, vaikams, pagyvenusio amžiaus ir seniems žmonėms. Juodųjų serbentų uogos turi sutraukiamųjų, prakaitavimą ir šlapimo skyrimą didinančių savybių. Rekomenduojamos esant sumažėjusiam rūgštingumui.

Obuolių ir Šaltalankių
90% ir 10%

Šaltalankių sulčių nauda

Jose ypatingai gausu vitamino C. Taip pat karoteno, cholino, nikelio, mangano, geležies, fosforo, folio rūgšties, flavanoidų, vitaminų B1 ir B2, P, E ir K. Stabdo senėjimą, taip pat skatina atsinaujinti ląsteles, stiprina organizmo atsparumą. Tad rudenį šaltalankiai yra nepakeičiama profilaktinė ir gydymo priemonė nuo peršalimo ligų. Šaltalankiai padeda atgauti jėgas nusilpus, po sunkios ligos, gerina riebalų apykaitą, šalina iš organizmo blogojo cholesterolio perteklių, stabdo aterosklerozę.

Obuolių ir Aviečių
90% ir 10%

Aviečių sulčių nauda

Aviečių uogose yra fruktozės, gliukozės, sacharozės, ląstelienos, pektinų, organinių rūgščių, mineralinių medžiagų: natrio, kalio, kalcio, magnio, fosforo, geležies, taip pat vitaminų B1, B2, PP, C bei karotino. Rekomenduojama vartoti nėštumo metu, norint sustiprinti gimdos raumenis. Teigiamai veikia širdies ritmą, avietėse esantis varis veikia kaip puikus antidepresantas.