Braškių sodinimas

Naujausios technologijos

SPAUDŽIAME JŪSŲ OBUOLIUS

KAIP TAI VYKSTA

Kaina

Pastatomos pakuotės
1,5l.
3l.
5l.

Bag In Box
3l.
5l.

Dėžutės kaina
5l.

Surinkite obuolius

Nuskinkite ir surinkite obuolius, kai jie būna pilnai prinokę.
Prašome neneškite obuolių su puviniu, pelėsiu ar purvu. Nedidelis pažeidimas nėra blogai.
„Jeigu patys valgytumėte, mes išspausime“.

Sulčių įvairovė

Spausti sultis galime ne vien tik iš obuolių, bet paįvairinti skonį galime ir su įvairiomis uogomis: serbentais, vyšniomis, avietėmis vaisiais: kriaušėmis, apelsinais  ar net daržovėmis: moliūgais, morkomis.

Iš mūsų perkami sulčių priedai

Sulčių spaudimas

Jūsų obuoliai bus nuplauti, susmulkinti ir juostinio preso pagalba, iš jų išspausime apie 70% sulčių, palikdami tik sausas išspaudas.

Sulčių išpilstymas

Jūsų sultys bus pasterizuotos iki 80º-85ºC ir išpilstytos į jūsų pasirinktas pakuotes.

Pakuotės

Pastatomos: 1,5l. 3l. 5l.
Sulčių maišeliai: 3l. 5l.

Jūs pasiimsite

Kitą dieną jūs juos galėsite pasiimti jums patogiu laiku. Ir mokėti tik už tiek, kiek pakuočių prispaudėme. 

Dažniausi klausimai

Koks mažiausias obuolių kiekis?

Piimame nuo 50kg. Tiems kurie turite po mažiau siulome pabandyti susikooperuoti su kaimynais ir atvešti kartu.

Kada geriausias metas nuskinti obuolius?

Kai obuoliai yra prinoke (obuolio sėklos turėtu būti rudos spalvos) bet dar netape miltingais.

Kiek laiko galioja sultys?

Nepradarytas pakuores išsilaikys daugiau nei 12 mėnesių.
Pradaryta pakuotę rekomenduojame suvartoti per 1 mėnesį.
Paspaudus kraneli jokiu būdu nevartyti pakuotės, kad nepakiūtu oro.

Ar galima spausti vien kriaušių sultis?

Galima, bet nerekomenduojame nes kriaušiu sultise yra laibai daug cukraus dėl kurio jos labai greitai pradės rūgti (surūgs 1 mėn.)
Kiaušių prie obuolių reikėtu dėti nedaugiau nei 40%
Kitas uogas (avietes, serbentus, vyšnias) iki 20%
Šaltalankius iki 15%

Kaip reikėtu laikyti sultis?

Sultis reikėtu laikyti tamsioja ir susoja patalpoja tarp 2-20 laipsniu temperaturos kur nėra graužiku nes jie perbėgdami per sulktis nagučiais jas gali pažeisti.

Braškių auginimas

Braškės, tai vienas iš pirmųjų vasaros pradžios skanėstų. Jos prinoksta pirmojoje vasaros pusėje, kai dar nėra šviežių vaisių ir mažoka daržovių. Pasodintos pradeda derėti pirmaisiais metais, o antraisiais jau gerai dera. Uogos skanios, turi daug vertingų medžiagų: vitamino C, P, aktyvių junginių, folinės rūgšties, kumarino, geležies, fosforo, cukraus, rūgščių. Jos vartojamos šviežios ir šaldytos, be…

Details